Blog

Configurarea perechii ideale din orice loc – prin noua aplicație marca Alexandru Pop

Lumea vitezei și epoca digitală nu presupun doar distanțare și alienare, cât și forme noi de conectare și chiar de… reinventare. Pentru unii imaginația pare că are limite, dar pentru alții aceasta are sens doar în afara lor.

În urmă cu o săptămână, am lansat oficial aplicația destinată personalizării pantofilor, într-un cadru intim, alături de cei care s-au bucurat până acum de calitatea serviciilor oferite, încununate de eleganță și masculinitate. Evenimentul de lansare a aplicației reprezintă nu doar un moment de aliniere în trendurile de fashion, marketing online și e-commerce, cât și îmbogățirea experienței specifice cu care ne-am obișnuit clienții.

 

Dacă prin haine și accesorii ne exprimăm creativitatea, comunicăm cine suntem și chiar cu cine vrem să ne asociem, pantofii ajung să fie piesa de rezistență a oricărei vestimentații. Aplicația destinată personalizării acestora, marca Alexandru Pop, aduce cu sine nu doar avantajul de a-ți crea perechea ideală, cât și de a o imagina din orice loc.

Virtualul ia pentru câteva clipe locul realului, având șansa de a simula variante infinite, de a le proba, până în momentul deplinei satisfacții. Dacă nimic nu te-a mulțumit până acum, inovația acestei aplicații îți permite să răspunzi singur nevoilor tale, printr-o manieră intuitivă și cu minimum de efort*.

Astfel, indiferent dacă ești în pauza de masă, la birou sau în vacanța mult așteptată, ori dacă încă oscilezi între stiluri vestimentare – cu un simplu click poți accesa o interfață prietenoasă și accesibilă care-ți va permite să selectezi tot ceea ce apreciezi la un pantof de calitate, confecționat din materiale premium și grijă pentru detalii.

Vârful, limba, șireturile, cusătura și talpa, plus diferite alte elemente în funcție de tipul pantofului ales (loafer, sneaker, oxford), pot fi îmbinate după propriile preferințe cromatice și textile, având totodată șansa de a te raporta la vocea interioară din acel moment (Ești rebel? Poate dominator sau chiar îndrăzneț?).

Iar dacă încă nu ești hotărât care combinație ți se potrivește cel mai bine și cât de departe să mergi cu particularitățile pantofului – fii liniștit: timpul e și el de partea ta – fiindcă poți reveni oricând asupra configurării perechii ideale.

Pasiunea pentru calitate și atenția la detalii, îmbinate cu dragostea pentru frumos se reflectă astfel și prin cea mai nouă experiența propusă de noi – cea a personalizării. De la simplu observator, client sau chiar promotor al eleganței și masculinității, acum fiecare va avea ocazia de a evidenția trăsăturile care-l pun cel mai bine în valoare, fiind în deplin control a felului în care pantoful va arăta.

Stilul reprezintă curaj, iar curajul reprezintă alegere.

Aplicația poate fi accesată pe site-ul nostru, iar în funcție de complexitatea pantofului comanda va fi livrată în termen de 14 zile.

*Consilierea est valabilă, iar pentru mai multe idei sau detalii, suntem disponibili la numărul de telefon: 0745 991 917 & printr-o vizită în showroom-ul nostru din Timișoara.