Blog

Cadouri de Sărbători pentru bărbați cu stil

Să alegi cadoul potrivit de Sărbători pentru un bărbat care apreciază eleganța nu e chiar așa de ușor cum pare la prima vedere, mai ales dacă nu ai timp să iei la pas magazinele sau să studiezi shop-uri online.

Din experiența noastră, o pereche de încălțăminte bine aleasă este întotdeauna o variantă prin care vei surprinde plăcut persoana dragă ție. Fiind sezonul rece, am pregătit o selecție de ghete Alexandru Pop Shoes din care te poți inspira pentru cadoul ideal de pus sub brad.

Ghetele Derby

O pereche de încălțări clasice nu se demodează niciodată, chiar dacă sunt reinterpretate într-o versiune modernă. Atunci când valorile meșteșugărești de odinioară și tendințele moderne de design se îmbină, rezultatul este peste așteptări.

Ghetele Derby în varianta casual cu talpă extra-light oferă un plus de confort în zilele active, iar pentru temperaturile scăzute îți recomandăm varianta cu blană naturală în interior.

Ghetele Brogue

Ghetele Brogue sunt alegerea perfectă pentru această perioadă și ar trebui sa fie nelipsite din garderoba unui bărbat. Datorită perforațiilor, se pretează ținutelor smart-casual și se pot asorta foarte ușor.

Pentru bărbații cu gusturi selecte, recomandăm ghetele brogue cu stofă, model de gheată cu un design elegant, dar în același timp exclusivist.

Pentru cei ce caută versatilitate, îți recomandăm modelul de gheată full Brogue, în varianta Burgundy Patinat, o culoare ce completează orice ținută, fiind ușor de asortat.

Varianta de gheată Full Brogue este realizată din 2 tipuri de piele, box Calf și Cervo, de culoare Blue, având un finisaj patinat, efect creat prin vopsirea și prelucrarea manuală a pieii prin tehnici avansate.

Ghetele Monk

Ghetele Monk se adresează bărbaților foarte atenți la detalii. Sunt o pereche de ghete speciale, se pot purta în diferite contexte stilistice. Sunt versatile și se potrivesc la ținutele casual dar și la ținutele business.

Ghetele Button

Button Boots: popularizate în Anglia secolului al XIX-lea printre bărbații cu stil, revin în trend în zilele noastre pentru bărbații extravaganți și atenți la detalii.

Sneakers

Pentru pasionații de sport, există opțiunea sneakers. În colecția noastră vei găsi câteva modele care pot fi purtate cu ușurință, chiar și în sezonul rece.

Voucher cadou

Nu știi sigur care sunt preferințele lui? Oferă-i posibilitatea să aleagă singur cadoul folosind noile Gift Card-uri de la Alexandru Pop Shoes.

Cardurile cadou sunt valabile timp de 12 luni, timp în care pot fi folosite pentru cumpărarea oricăror modele de pantofi din colecția noastră, online sau în showroom-ul din Timișoara.

Ce variantă îți place cel mai mult?

Suntem curioși, tu ce opțiune ai alege pentru un cadou dintre cele de mai sus? Te așteptăm pe paginile noastre de Facebook și Instagram să ne spui opinia ta.

Dacă ești pentru prima dată pe site-ul nostru, permite-ne să ne prezentăm: Alexandru Pop Shoes este un brand românesc care realizează de peste 30 de ani pantofi handmade pentru domni cu stil.

Toate perechile de încălțăminte din colecțiile noastre sunt create folosind materiale premium și multă atenție la fiecare detaliu.

Pentru mai multe detalii, ne poți contacta la telefon 0745991917 sau poți programa o vizită în showroom-ul nostru din Timișoara.