CUM CUMPAR

  1. Direct de la showroom-ul nostru, insa nu uitati sa sunati inainte la 0745 991 917 sau sa trimiteti un e-mail la comenzi@apshoes.ro, ambele modalitati de contact sunt pentru a stabili o programare de vizitare a showroom-ului.
  2. Comanda online.
  3. Comanda telefonica sau prin e-mail.

Comanda prin e-mail va rugam sa o trimiteti la urmatoarea adresa: comenzi@apshoes.ro, precizand codul produsului, culoarea, marimea si datele dvs. (nume, adresa, telefon, e-mail), necesare pentru facturare si livrare.

LIVRARE

Livrarea produselor se va face doar pe teritoriul Romaniei. Alexandru Pop Shoes isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor in maxim 48 ore.

Daca o comanda nu este confirmata in doua zile lucratoare. Alexandru Pop Shoes isi rezerva dreptul de a anula aceasta comanda.

  1. Termenul de livrare este de maximum 3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii dvs.

Este posibil ca in cazul in care exista o cerere mare pentru un anumit produs, stocul de la depozit sa se epuizeze, astfel incat termenul de livrare a produsului sa fie mai mare. In aceasta situatie, veti fi notificat telefonic pentru fiecare caz in parte.

  1. Produsele comandate pot fi livrate prin curier rapid, cu plata ramburs.

In cazul livrarii cu ramburs, va rugam sa verificati integritatea ambalajului in prezenta curierului. Daca exista nereguli, inregistrati-le impreuna cu curierul intr-un proces verbal pe care il expediati apoi pe adresa noastra. Vom avea astfel posibilitatea, in aceasta situatie neplacuta, de a remedia eventualele probleme aparute in timpul transportului, pe baza procesului verbal de constatare.

  1. Coletul poate fi desfacut numai dupa acceptarea si achitarea rambursului.

Garantam continutul coletului in conformitate cu comanda dumneavoastra.

  1. Eventualele sesizari (legate de garantie, returnare, schimb,livrare) pot fi solutionate prin intermediul departamentului de relatii cu clientii.

Acesta poate fi contactat zilnic, de luni pina vineri, intre orele 11:00 si 19:00, la telefoanele afisate pe prima pagina a site-ului.

  1. Alexandru Pop Shoes distribuie si accepta doar cumparatori din Romania.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare Alexandru Pop Shoes isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Alexandru Pop Shoes care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

CUM PLATESC

Pentru a achita produsele comandate pe www.apshoes.ro aveti la dispozitie

  • Plata numerar sau rambus
  • Plata cu cardul

Plata numerar/ramburs
Plata se face in lei, integral, la livrare. În cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea. Agentul de curierat este obligat sa ofere clientului o chitanta nefiscala care atesta efectuarea platii.

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2). Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacţii. Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor, apshoes.ro foloseşte platforma MobilPay (Netopia).

Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacţiei în platforma de plăţi MobilPay.In cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacţiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată MobilPay. Alexandru Pop Shoes nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.apshoes.ro se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Alexandru Pop Shoes isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre Alexandru Pop la adresa de e-mail comenzi@apshoes.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Alexandru Pop Shoes.

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz Alexandru Pop Shoes va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

RETUR

Potrivit O.G. 34/2014 produsele achizitionate la distanta se pot returna in termen de 14 zile lucratoare de la primirea comenzii. Pentru retur e necesar sa ne trimti un email la comenzi@apshoes.ro in care sa detaliezi situatia.

Schimbarea produselor garantata, orice produs achizitionat de pe www.apshoes.ro

poate fi returnat sau schimbat in termen de 14 zile.

Produsul returnat trebuie sa fie in stare perfecta, in ambalajul original ,insotit de certificatul de garantie si factura fiscala emisa .

Nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii.

Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura. Returnarea produsului se face tot prin intermediul firmei de curierat care ti-a adus produsul.

Taxa curierului pentru retur este suportata de client. În situatia în care cumparatorul a beneficiat de livrarea gratuita a produselor în conditiile explicate la sectiunea Livrarea produselor, din pretul de restituit se vor retine de catre companie si aceste costuri (costurile de transport ale primei livrari).

Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa ne informati în scris la comenzi@apshoes.ro. In cazul returnarii contravalorii comenzii, aceasta se va face in 15/30 zile de la data la care produsul a fost receptionat de Alexandru Pop Shoes.

Daca vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezinta defecte, contactati într-un interval de 72h echipa Alexandru Pop Shoes la nr de tel 0745 991 917 pentru a reclama aceasta situatie si ne vom asigura ca produsul sa fie înlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor. Costurile de retur si de transport pentru produsul înlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre Alexandru Pop Shoes.

In cazul produselor defecte, acestea se repara, se inlocuiesc sau se returneaza contravaloarea. Cele 3 optiuni sunt valabile in aceasta ordine.

In cazul in care se constata ca defectul este unul de fabricatie, instrictiunile din talonul de garantie fiind respectate atunci:
1. contravaloarea transportului produsului inlocuit este suportata de www.apshoes.ro
2. daca produsul nu poate fi reparat sau schimbat, clientului i se returneaza si contravaloarea transportului

Un produs poate fi schimbat doar o singura data.

NU primim retururi prin Posta Romana! Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!

Preturile aferente transporului sunt disponibile pe www.Fancourier.ro. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 15/ 30 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat de client.

Restituirea banilor se face numai in baza unui cont bancar ,iar taxa de transport va fi suportata de dumneavoastra.